Friday, 23 March 2012

Bila kAwan SeKOlaH kawEn RASANya ..ExCiTeD sANgat-sANGAT!! Weee....

Kalau diberikan peluang, aku ingin menjadi tetamu majlis perkahwinan semua rakan,sahabat,kawan yang aku kenal..Bukan apa, aku rasa cam nak menghargai,tumpang gembira,suatu yang indah, suatu yang manis gituh, sapa yang x nak kan,suatu yang bahagia..siapa yang x nak kan? siapa yang x suka? betui x? hihi..^__^  shuke..i like..i like! hahaha..

Bismillah, Assalamualaikum! :)
EwAH..ewah Liyana dah lama bebenor rasanya x update blog kan..biasa la kan..owang bz la katakan..mengalahkan isteri YB je kan..hahaha..Anyways,  Finally! Alhamdulillah dapat jugak i update blog nih kan..biasa la dah berasrang spiderwomen dah blog i nih..huhu..dah berhabuk dah rasenya..dah lama cuci..opppstt! lia! Stop k! jgn mepek k..ok2..i stop k..back the cerita k guys..

This timeis about my friend. old friend, high school friend, sama age with me. The First person and girl who's  just got married. Today( excually pada 10/3/2012) hahaha..i feel so happy for her!! Really  :"(  dah lama tp lupa la nk update kat blog..bz woman k! so korang semua faham2 ja  la..jgnla nk marah2 k..haip! marah2 ni hasutan syaitan k..so be a cool n bertenang..k i sambung balik cerita tadi k..^__^

It's so exciting you know, to remeber back all those memories together in hight school with the friends, and today that one of the friend is married?!! At 23 pulak tu * eh mcm ckp pasal diri sendiri pulak* hahahaha..well, atikah ..her name is atikah ismail. The wedding buat dekat klebang kat ipoh..Huhu..so im so sorry dear..i xdapat nk meghadirkan diri ke majlis perkahwinan u  bcoz im here..jordan..jauh lao nk g pon..kena tempah tiket flight tuk g makan nasik mnyaku je..ape2 pon..i really miss u so much!! xoxoxoxox!!!

Ermm..kome semua sila lah ye menjamu mata dan hati ...dah x tahu nak tulis ape dah...so sila la melihat aksi-aksi sy sweet nih ye...have fun ! peace! (sebak..dihati tiada sipa yang tahu) ececece....mengada2 liyana ni kan..dah kemaruk dah la tuh..hua2..haip! not me k..saya lambat lagi..hihi..^__^

comelnye atikah..sweet! shuke..shuke...ala..cantek sangat...(so jeles!) ..warna pink lak tu..comel sahabat saya nih kan..ala tomey-tomey :)

wow! ada cup cake! my febret k...sedapnyee...nk makan plak rasenya! yummmy2x..so delicies k..! :(


so sweet! sama cantekkk dan sama padan k! sama comel..sama gebu dan putihnya asli..(wah! dah mcm iklan lak!) promote la tuh..hahaha..






Ahaaa! tu pengetahuan kowang semua..atikah ismail ni sahabat saya..1 bilik masa kat kolej dulu.. nthen suami atikah ismail plak adalah senior kitowang masa kat kolej ..so 1 kolej la kitowang semua nih..dan diowang nih bercinta tyme kat kolej lagi..so sweet ustaz Syed muzaffar & Atikah Ismail dan Ustaz Syed muzaffar nih bru je grade di unuversity yg sama juagak mcm saya di jordan..Universty MuTAH oF jORDAN..huhu..


It was a really great moment. Alhamdulillah Atikah, saya doakan yang terbaik untuk korang .May Allah bless u  both always and ur family too., Dapat anak cucu cicit sema heeee...weeee....saya doakan jodaoh korang sampai ke syurga yeah! <3 i'm happy for you..<3! We are happy for you from ur sahabati di perantauan ini..wait for me k!
Allah is the greatest. For loving me, For giving me people to love and for making me feel loved  :')   Tiada yang  indah di dunia ini selain cinta sejati yang dikurniakan tuhan dalam setiap hati lembut manusia.                                                                                                                                         
                                                                                                                            Sincerely,Liyana Osman

No comments:

Post a Comment